Skip to content

το μπαλέτο και ο βόθρος εν όψει μουντιάλ

June 3, 2010

εντάξει. το ξέρω. τα ζευγαρια πρέπει να μοιράζονται τις ευθύνες. έτσι λοιπόν και γω μια που τον τελευταίο καιρό δεν έχω απογευματινή εργασία και κατά κόσμον ξύνομαι , αποφάσισα να βοηθήσω ενεργά στη διαπαιδαγώγιση των παιδιών. ανέλαβα να τους μάθω να ακούν μουσική,(το μωρό κοιμάται με yura yura teikoku, δε λεω τίποτα άλλο, και φυσικά να πηγαίνω την μεγάλη μας κόρη στο μπαλέτο απογεύματα τρίτης και πέμπτης, μια που έδειξε ενδιαφέρον και από  ότι λέει και η δασκάλα ης έχει και μια ιδιαίτερη κλίση. Όλα αυτά φυσικά δεν σας ενδιαφέρουν και χεστήκατε κιόλας, αλλά επειδή ήμανε καλός μαθητη΄ς στην έκθεση ιδεών στο σκολείο, έμαθα να κάνω πρόλογο όταν γράφω, κάτι που δεν έμαθα να κάνω ποτε΄στο σεξ, μια ζωή βουρ στον πατσα ένα  πράμα, τεσπά.

το μάθημα του μπαλέτου που λέτε δεν παλεύεται.του λα΄χιστον στην σκοπιά είχεσ την ησυχία σου, σκεφτόσουνα, κα΄πνιζες, κάποιοι ταλαντούχοι μέχρι και μαλακία βαρούσαν,άλλοι χέζαν κιολας.αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις στο μπαλέτο.τουλάχιστον ντρέπομαι ακόμα. αλλά έχει κα΄τι φαρμακομούνες ξυνές μανάδες που κάνουν την ιστορία ακόμα πιο αφόρητη και μετά μου λέτε φιατί ακούω ακόμα μούντυ. με το που θα μπουν τα παιδάκια μέσα, βουρ όλες στο μπαλκόνι για καφέ και τσιγάρο(ακόμα ψάχνω πως βγάζουν καφέ από το μηχανάκι του σατανα).εκεί παιδια΄λενα για τα ΠΑΝΤΑ. απορώ πως δεν κατεβάζουν κόμμα, τα ξέρουν όλα, έχουν κωλοτρυπίδα για τα πάντα, σαν την άποψη ένα πράμα, οι απόντες σύζυγοι τρώνε θάψιμο, τα παιδια΄τα σιχαίνοναι και τους φαίνεται αφόρητη η ζωή, χαίρομαι διπλά που το ταίρι μου δεν ξέρει καμία από αυτές και μου λέει τα ίδια. φαρμακομούνες με όλη την έννοια. ενιγουέη, βρήκα φάρμακο στο παλιό εμπιθρί μου, και μόλις μπει η περιχαρής μου κόρη τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι και βουλώνω σφιχτά τα αυτιά μου παίζοντας τσίτα frowning clouds. όταν τελειώσουν αυτές βγαίνω και γω για κανά στριφτό και να κλάσω ελέυθερα .αλλά σήμερα έγινε κόλαση!

εκεί που ακουγα το this girl is something else, ακούγεται γυναικεία φωνή πολλών ντεσιμπελ να λέει όλο γλύκα(not)

τι θες ρε μαλάκα;αφού περνάει η σακαράκα σου ρε γκαβάλι!

ο φορτηγατζης προφανώς πρόλαβε να απαντήσει πριν χαμηλώσω το πλέηερ. και η κυρία συνεχίζει:

ναι σας ξέρουμε τι μαλακεσ είστε, όλο τσαμπουκα και μόλις έρθει κα΄ποιος μπροστά σας μαγκιά κλανια και ο κώλος καταφύγιο

-φορτηγατζής-κυρά μου, έλα να το πα΄ρεις να μην σου φάω τον καθρέφτη είπα, δεν έιπα τίποτα κακό.

-κυρία-αντε να αρχίσει το μουντιαλ να ξεφορτωθούμε κατι μαλάκες σαν την πάρτη σου.ούτε ένα; τσιγάρο δεν μπορώ να κάνω η ΓΥΝΑΙΚΑ!

μετά βγήκαν τα μικρά απο το μάθημα, η κόρη ήρθε και με σκούντηξε να ξυπνήσω να φύγουμε, ενώ το εμ πι θρι έπαιζε acid baby jesus….

διδακτικό συμπέρασμα:τι σκατά ονειρεύομαι ώρες ώρες, ρεζίλι να κοιμάσαι σε κόσμο, ελπίζω να μην ροχάλιζα κιολας ή να μου ξέφυγε καμια βρωμερή, οι frowning clouds γαματοι.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: